Headerbild

Idag 1 september öppnar vi i Puls arena

2021-09-01 i Nyheter / Nyheter 2021

Linjens Cafe & Minigolf på Puls arena slår idag åter upp portarna för bangolfspel och fika/glass/mat. Vi kommer även att ha öppet i Badhusparken under samtliga tisdagar i september och vissa tider under de första helgerna.

Landskrona stads nedstängning av Puls arena under pandemin gör att det gått lång tid sedan vi senast hade öppet för besökare, såväl allmänhet som licensierade spelare. Det är därför extra roligt att åter kunna öppna upp för spel inomhus igen.

Vi påminner alla om att fortsatt visa hänsyn och stanna hemma vid minsta symptom eller om du är sjuk. Nyhet är också att den vänstra toaletten i hallen endast är för personal. Det finns även fler toaletter i entréhallen till Puls arena.

Besöksregler utifrån pandemin > > >

Gå gärna in på kalendern (startsidan på hemsidan) för att se öppettider dag för dag och för att försäkra dig om att det inte är abonnerat eller stängt av annan anledning. Du kan också ringa 0418-150 39.

Öppettider > > > 

Spelpriser > > >

Fr o m idag kan du också lösa säsongskort för inomhusåret 21/22. Ta kontakt med personalen så hjälper dem dig. Se också info/nyhet nedan om kompensation för er som hade säsongskort 20/21.

Se nyhet från 30/4 om rabatterat säsongskort 21/22 för er som löst säsongskort för 20/21 > > > 

Tävlingsprogrammet 21/22 är i princip klart och kommer att läggas ut på hemsidan inom kort.

Första veckotävlingen kommer att spelas torsdagen den 30/9. Mer info om veckotävlingarna kommer inom någon vecka.

Varmt välkomna till Linjens Café & Minigolf i Puls arena, Landskrona!