Headerbild

Linjens Café & minigolf håller fortsatt stängt

2021-02-20 i Nyheter / Nyheter 2021

Landskrona stad håller fortsatt sina träningsanläggningar inomhus stängda t o m 7 mars. Detta utifrån de senaste beskeden från Folkhälsomyndigheten och Region Skåne. Linjens Café & Minigolf måste därför tyvärr hålla stängt under samma tid.

Även om pandemilagen skulle tillåta ett öppethållande för den öppna verksamheten, d v s allmänhetsspel (spontant och bokat) samt egen träning, så har Landskrona stad bestämt att inomhusanläggningarna fortsatt ska hålla stängda t o m 7 mars. Ev kommer även det datumet att förlängas med tanke på hur situationen ser ut.

BGK Linjen får därför alltså inte möjlighet att öppna upp i mindre skala utifrån pandemilagen (med tillhörande förordningar och allmänna råd) med begränsningar såsom kvadratmeterregler och andra restriktioner. 

Vi är naturligtvis ledsna för det då vi tror att vi kunnat erbjuda en smittsäker verksamhet för upp till ca 30 personer i vår stora hall, fördelat på mindre grupper om 2-4 personer per bana med avstånd och andra försktighetsåtgärder.

Samtidigt har föreningen också förståelse för hur läget ser ut och att pandemisituationen fortsatt är allvarlig.

Vi vill dock betona att vi står redo att öppna upp igen med mycket kort varsel eftersom vi nyttjat tiden att ta beslut om de förhållningsregler som alla besökare måste följa till punkt och pricka om vi åter får tillträde till bangolfhallen.

Vår ungdomsträning (som innefattar barn/ungdom födda 2002 eller senare) berörs inte av detta, utan är undantagen av Folkhälsomyndigheten och Region Skåne.

För mer information:

Anette Larsson, ordförande
anette@linjen.nu
070-889 82 00

Andreas Feuk, vice ordförande
andreas@linjen.nu
070-631 74 98