Headerbild

Innan anläggningen kan öppnas

2020-03-30 i Allmänt

Det finns möjlighet att delta i både organiserade och spontana aktiviteter inför säsongsstarten i Badhusparken.

Vädret just nu ser betydligt bättre ut än våra gissningar vid styrelsemötet den 11 mars. Det har därför möjliggjort att mycket arbete redan har kunnat göras, men en hel del saker återstår inför säsongsstart. 

Stort tack till er som redan engagerat er kring högtryckstvättning av banor, ogräsrensning, plantering av blommor m m. Tack också till personalen som bl a storstädat i både caféköket (Puls arena) och kiosken (Badhusparken) m m.

Det finns möjlighet att hjälpa till med följande i denna veckan:

- Onsdag 1/4, kl 10.00: Flytt av kioskvaror från Puls till park. Samling Puls arena

- Lördag 4/4, kl 10.00: Flytt av kioskvaror m m från Puls till park. Samling Puls arena

- Ogräsrensning, lövräfsning m m i Badhusparken (stäm av med personal eller anl kommittén så att någon är på plats när du kommer).

På torsdag kväll kommer styrelsen att träffas för ett extra styrelsemöte för att ta ställning till om alla förutsättningar är på plats för att kunna öppna rekordtidigt för kioskförsäljning och spel. Avgörande är så klart inte bara alla säsongsförberedelser, utan också riskbedömningen kring coronaviruset.

Badhusparken är alltså helt stängd för medlemsspel och allmänhetsspel tillsvidare, innan avstämning och riskbedömning har gjorts utifrån Folkhälsomyndigheten, Svenska Bangolfförbundet m fl rekommendationer. Ny information kommer att ges efter torsdagens styrelsemöte.