Headerbild

Seriespelet avslutat

2019-07-24 i Nyheter / Nyheter 2019

Svenska serien är nu avslutad efter tre spelade serieomgångar. Linjens båda serielag blir kvar i sina respektive divisioner till 2020.

Linjens representationslag gjorde en väl godkänd insats på hemmaplan och tog nio av tio poäng. Endast i inledningmatchen mot serieledarna Hjelmsjö tappades poäng genom att spela oavgjort. Linjen slutade på en andraplats i serien med 19 poäng. Seriefinalen mellan Hjelmjsö och Granhyddan i den sista matchen blev en rysare och vinnaren kunde ta hem segern, precis så som man vill att en seriefinal ska vara. Hjelmsjö visade sig vara det något starkare laget och kunde vinna matchen med sju slag. Bäst individuellt sista omgången av alla lagen blev Anders Brandt med 34,0 i snitt och Erik Nilsson på andraplats med 34,5.
Grattis Hjelmsjö till seriesegern och avancemanget till division 1 södra.

Fullständiga resultat från serien:
http://ba.bangolf.se/7714/result.htm

* * * * *

Linjens andralag i division 3 södra B hade Malmö EB på Bulltoftaområdet som spelplats sista omgången. Ingen chans att vinna serien och ingen risk att åka ur då det är den lägsta serien var förutsättningarna inför söndagens spel. Linjen startade med sin bästa match i första matchen mot serieledarna Kulladal och förlorade med endast ett (1) slag. En riktigt bra match från B-lagets sida. Tyvärr blev spelet lite sämre efterhand under dagen och det blev endast vinst mot jumbon Helsingborgs BGK. Totalt spelade laget ihop tio poäng över de tre omgångarna och slutade femma i serien. Bäst individuellt blev Eva Dürholt med fina 26,8 snitt över de fem varven och med ett 24-varv som bäst - en riktigt bra prestation. Vi gratulerar Kulladals BGK till seriesegern och som gick obesegrande genom serien med 30 vunna poäng.

Fullständiga resultat från serien:
http://ba.bangolf.se/7711/result.htm