Headerbild

Medlemsinformation april

2019-04-17 i Nyheter / Nyheter 2019

Här kommer lite samlad vårinformation från styrelsen och kommittéerna inför det som är på gång.

Vårträff
Vi ses i Badhusparken långfredagen 19/4 kl 10.00 för att bl a göra en gemensam insats i fr a Stugan inför säsongsstarten. Vi bjuder på något att grilla/äta och tanken är också att spela någon enkel form av tävling efteråt. Ingen föranmälan - du är välkommen att vara med så länge du har möjlighet.
Kioskvärdspass Badhusparken
Ni som var på årsmötet fick information om att vi denna "kiosksäsong" utomhus kommer att jobba parallellt med både helpass och halvpass när det gäller kioskbemanningen. Det betyder att du kan föranmäla - gärna så snart som möjligt - om du vill stå helpass eller halvpass. Väljer du halvpass blir det dubbelt så många tillfällen som om du väljer helpass. Anmäl om du vill ha halvpass till Lena Persson (lena@linjen.nu alt 076-025 33 78).
Säsongsstart
Vi öppnar anläggningen i Badhusparken för spel onsdagen den 1 maj.
Seriespel
Uttagningskommittén behöver en intresseanmälan från dig om du vill spela seriespel utomhus (3 omgångar; 12/5, 9/6, 21/7). Anmäl ditt intresse till Lena Persson (lena@linjen.nu alternativt 076-025 33 78). Vill du veta mer om seriespel - kontakta någon i uttagningskommittén ( http://www.linjen.nu/Foreningen/kommitteer/)
Linjens Café & Minigolf
Vi håller öppet på Puls arena fram till ca mitten på juni. Det kommer att bli vissa neddragningar i öppettiderna under maj-juni eftersom vi då också har Badhusparken att bemanna. Preliminärt öppnar vi igen på Puls arena i mitten på augusti. 
Cafévärdar & caféassistenter i Puls arena
Ett stort tack till ni medlemmar som har bistått personalen vid sjukdom och större och mindre arrangemang i huset under denna inomhussäsongen. Det är fortfarande några arrangemang kvar, bl a dubbla arrangemang helgen 4-5 maj. 
Inomhusspel 19/20
Imorgon, söndag 14/4, spelas Poängfinalen (veckotävlingsfinalen) i Puls arena som också är den sista tävlingen denna inomhussäsong. Redan nu påbörjas planeringen för säsongen 19/20. Du som har tankar och förslag kring det är mer än välkommen att kontakta någon i tävlingskommittén eller per mail/tfn till lena@linjen.nu alt 076-025 33 78) för att föra fram dina förslag. 
Hälsningar och ha en glad påskvecka!
Styrelsen
/Andreas