Headerbild

Vi gratulerar Dan och Sarah till cupsegrarna

2019-01-23 i Nyheter / Nyheter 2019

Det blev Dan Trulsson från Uppsala som tog hem segern i A-cupen vid söndagens invigningstävling/cuptävling på den nya EB-anläggningen i Puls arena. I B-klassen stod Sarah Schumacher, MGF Hilzingen som slutsegrare.

Söndagens cuptävling blev premiärtävling på den nya EB-anläggningen som invigdes på lördagen. 32 spelare kom till start och efter tre inledande serier spelades sextondelsfinal om vilka som skulle gå till A-cupen respektive B-cupen. 

Efter traditionellt cupspel med utslagning stod finalen i A-cupen mellan Dan Trulsson, Uppsala och Lorentz Neverland från Göteborg. Dan var starkt favorttippad i den matchen och kunde också vinna finalen med klara 8-1. Samtidigt en stor eloge till Lorentz som svarade för en mycket fin tävling.

I B-cupen kom finalen att stå mellan Sarah Schumacer från MGF Hilzingen och Lars-Erik "Lasse" Pärmenäs från Nybro BGK. Även i den finalen blev det klara siffror genom en 9-1 seger till Sarahs favör.

Bäst av Linjens spelare blev nyförvärvet Ebbe Åström som också gjorde sin debuttävling i den turkosa tröjan. Ebbe mötte Jonathan Lindoff från Uppsala i A-cupens match om tredjeplatsen, och där Jonathan blev den som tog hand om tredjepriset.

Vi vill också uppmärksamma Lena Persson som vid denna tävling gjorde debut som lic tävlingsledare. Tack för en väl arrangerad tävling.

Fullständiga resultat från tävlingen hittar du på länken nedan:
http://ba.bangolf.se/7624/result.htm