Headerbild

Seriespelet avslutat

2018-07-22 i Nyheter / Nyheter 2018

Det blev två mittenplaceringar för Linjens båda serielag när serierna avslutades med den tredje och sista serieomgången under söndagen.

För A-laget var chanserna så gott som obefintliga till serieseger inför sista omgången på hemmaplan. Som väntat blev det Asarum som tog hem seriesegern efter att ha gått obsesegrade genom hela serien (14 matcher). Laget som helhet fick inte riktigt spelet att stämma och med noll poäng från sista omgången blev man också förbipasserad av Granhyddan som gick upp och tog tredjeplatsen i serien efter att ha tagit sex poäng i Landskrona. Linjen 1 slutade därmed på en fjärdeplats, vilket innebar säkrat kontrakt i div 2 även för nästkommande år.

Linjen 2 (B-laget) hade en tuff uppgift uppe i Perstorp då man åkte upp med fyra spelare, d v s utan någon reserv. På de för dagen stekhetta banorna utanför Ugglebadet lyckades laget att vinna fyra av fem matcher. Med åtta nya poäng till de tio man tagit på de två tidigare omgångarna, så hamnade laget på en tredjeplats efter segrande Viskan och tvåorna Perstorp. Inget av lagen flyttas vare sig upp eller ner i den Sydsvenska distriktsserien.